Arbete och återhämtning - nya idéer om hur stress, sömn, ålder och arbetstider hänger ihop

Medverkande: Torbjörn Åkerstedt, Johanna Garefelt, Gustav Nilsonne, Mats Lekander och Ellenor Mittendorfer-Rutz. Seminariet hölls i samarbete med Stockholm Stress Center.

Delade turer och långa arbetsdagar: har det någon betydelse för hälsa och säkerhet?

Medverkande: docent Göran Kecklund, Stressforskningsinstitutet, Anna Anund, VTI, Yeshiwork Wondmeneh, Kommunal och Stefan Gustavsson, Keolis.

Vårt största folkhälsoproblem: hur kan vi effektivt behandla psykisk ohälsa?

Medverkande: professor Mats Lekander, Stressforskningsinstitutet, Sigrid Salomonsson, SLL, Erik Hedman, Karolinska Institutet och Ulf Kristersson, Moderaterna.

Hur länge orkar vi arbeta? – Om övergången mellan arbetsliv och pensionering

Medverkande: professor Hugo Westerlund, Stressforskningsinstitutet, professor Andreas Holtermann, Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø (DK) och Martin Hyde, University of Manchester